O londoneza a picat de 110 ori la proba teoretica a examenului auto

Examenul auto reprezinta un test destul de complicat si dificil, dar cu vointa si mult studiu orice pieton poate deveni sofer. Dar uneori exista si exceptii. Spre exemplu, o londoneza in varsta de 28 de ani a picat de 110 ori la proba teoretica a permisului auto.

In afara timpului pierdut si a poverii sufletesti pe care trebuie sa o poarte, britanica a mai avut de scos din buzunar si 3.410 lire sterline, echivalentul a 4.309 euro.

Pe locul doi al unui clasament intocmit de Driving Standards Agency se afla un barbat in varsta de 30 de ani din Peterborough care a picat examenul teoretic de 86 de ori. Podiumul este completat de un alt barbat din Birmingham in varsta de 41 de ani care a reusit sa treaca examenul teoretic dupa 80 de incercari.

La proba practica, lucrurile stau ceva mai bine. Aici primii trei clasati au reusit intr-un final sa obtina permisul de conducere. Pe primul loc se afla un barbat in varsta de 40 de ani care a promovat dupa 37 de incercari, pe locul doi gasim tot un barbat care a promovat dupa 36 de incercari, iar podiumul este completat de o femeie in varsta de 44 de ani care a trcut proba practica tot dupa 36 de incercari.

Via | DailyMail

 

Adaugă un comentariu