O puștoaică de 12 ani uimește lumea sporturilor cu motor. Tânăra face senzație în Formula 3 și țintește Formula 1 | VIDEO

La doar 12 ani, Juju Noda este una dintre speranțele automobilsmului mondial. Japoneza pilotează deja o mașină de Formula 3 și visează să triumfe în Formula 1.

Juju Noda este fiica lui Hideki Noda, fost pilot de Formula 1. De la vârsta de 3 ani, micuța s-a îndrăgostit de mașini de curse. După ce a triumfat la categoria sa de vârstă și a făcut senzație în Formula 4, Juju a primit ocazia de a pilota o mașină de Formula 3.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

În Formula 4 a demonstrat că poate concura împotriva adulților. Prin urmare, am decis să-i dau o șansă cu o mașină mai rapidă, una de Formula 3. Între Formula 4 și Formula 3 sunt diferențe uriașe: puterea motorului, apăsarea aerodinamică, viteza în viraje. Nu cred că vreun elev de școală elementară a condus vreodată un monopost de Formula 3′, a declarat Hideki Noda, tatăl micuței. Acesta a mai spus: “Dacă Juju va decide să renunțe, așa va fi. Unica mea dorință este să facă ceea ce îi place”.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Însă, tânăra are dorințe mari: “Visul meu este să devin pilot și campioană în Formula 1”. Tânăra deține recordul celui mai rapid tur de pistă din Formula 4 pe circuitul de la Okayama.

Cel mai tânăr debutant din istoria Formula 1 este Max Max Verstappen. Aceste avea 17 ani și 166 de zile când a condus un bolid de Formula 1 într-o competiție oficială.

Adaugă un comentariu

Articole similare