Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

Conducătorii auto din România trebuie să facă față de multe ori problemelor de birocrație. Cel mai bun exemplu este un șofer din România care și-a spus of-ul la Radio ZU.

Ieri, un șofer a intrat în direct la radio și a povestit prin ce a trecut în urmă cu ceva vreme. “Am un autoturism și am fost internat în spital, când am plecat nu am văzut că mi-a dispărut numărul de pe față”, a explicat un conducător auto pe nume Cornel.

Cum a încercat un şofer de TIR să scoată în decor un SUV | VIDEO

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Acesta a adăugat: “Am depus demersurile și am făcut programare la Alexandra la înmatriculări. Am fost programat peste trei săptămâni. Eu am circulat cu mașina așa în acest timp. M-a oprit un polițist și îmi expirase ITP-ul. Mi-a luat talonul, mi-a dat amendă”.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Bărbatul a mai continuat: “Apoi mi-am făcut programare la RAR Alexandria. La înmatriculări am dat dovada, actele și domnul de acolo nu mi-a dat plăcuță că nu aveam talonul. Apo m-au trimis la ITP. Acolo nu mi-au dat ITP-ul că nu aveam plăcuță. Ca la nebuni”.

S-a încheiat situația?

Șoferul a povestit că a trebuit să intre în audiență la comandantul de poliție. “Au scanat actele, le-au trimis la Giurgiu, ei au deblocat în sistem pentru o jumătate de oră talonul, ca să facă cerere pentru plăcuță… (…) Telenovela încă nu s-a încheiat că astăzi s-a stricat matrița de plăcuțe”, a încheiat amuzat bărbatul.

De la minuntul 6:20

Adaugă un comentariu