Oficial: DS5 facelift – Nava-amiral a francezilor are parte de o restilizare

Brand-ul DS va expune proaspătul DS5 facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care va debuta la începutul lunii martie. Noul produs franțuzesc sosește cu o serie de modificări estetice, cu câteva îmbunătățiri la interior și cu o gamă de motoare generoasă.

Pentru început, partea frontală integrează luminile cu LED care încadrează perfect logo-ul DS de pe centrul grilei radiatorului. Partea laterală se laudă cu o serie de accesorii cromate, în timp ce zona posterioară primește o serie de stopuri îmbunătățite, dar și o evacuare dublă.

La interior, DS5 facelift dispune de o interfață cu ecran tactil care elimină 12 butoane fizice. Așa cum era normal, modelul francez integrează și tehnologia Mirror Screen. Cu ajutorul ei, interfața telefonului mobil este proiectată pe ecranul consolei centrale.

În ceea ce privește tehnologiile de siguranță și asistare a șoferului, DS5 facelift primește sistemul de monitorizare al unghiului mort, sistemul pentru atenționarea la depășirea liniei de demarcație a benzilor de rulare, un sistem inteligent de control al tracțiunii, faruri adaptive și multe altele.

 

DS5 facelift – Motorizări

Încă de la lansare, DS5 facelift va oferi o gamă bogată de unități diesel și benzină. Fanii motoarelor diesel vor putea alege versiunile BlueHDI 120, BlueHDI 150 și BlueHDI 180. În dreptul “benziarilor” amintim agregatele THP 165 și, ceva mai târziu în 2015 și motorizare THP 210.

Am păstrat pentru final versiunea Hybrid 4×4 Diesel. Aceasta produce 200 CP și mulțumită unui motor electric poate consuma doar 3,5 litri la 100 de kilometri concomitent cu emisii de CO2 de doar 90 de grame.

Adaugă un comentariu