OFICIAL: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), era sub influența alcoolului și consumase cocaină, în momentul producerii accidentului în care a murit un tânăr de 25 de ani.

Anchetatorii au anunțat oficial că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, fiul președintelui LPF a fost depistat pozitiv și cu cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei’, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Totodată, buletinul de analiză a evidențiat faptul că Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare, urmând a se dispune o expertiză în acest sens.

Reamintim că Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un grav accident de circulaţie în Bucureşti. Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani. 

 

Acesta conducea un  Aston Martin DBS Superleggera! Acest model aflat în producţie are un motor bi-turbo de  5,2 litri care dezvoltă 725 CP şi 900 Nm. Aston Martin DBS Superleggera reuşeşte să parcurgă repriza de la 0 la 100 km/h în  3.4 secunde şi este cotat cu o viteză maximă de 340 km/h.  Şasiul din aluminiu este preluat de la modelul DB11.

Adaugă un comentariu