OMV Petrom donează un milion de euro pentru Crucea Roşie. Alte companii sprijină eforturile statului cu bani și produse

OMV Petrom a anunţat o donaţie de un milion de euro pentru a susține intervenția Crucii Roșii Române în lupta cu pandemia COVID-19. Fondurile vor fi folosite pentru achiziția de echipamente de testare pentru diagnosticare rapidă a noului coronavirus.

Când distanța socială devine o măsură preventivă, trebuie să rămânem împreună prin alte mijloace. Iar solidaritatea este unul dintre ele’, a spus Christina Verchere, director general executiv și președinte al Directoratului OMV Petrom, potrivit EuropaFm.

Mandatul Crucii Roșii Române, în pandemia CODIV19, este de a asista persoanele fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază și pachete igienice, conform normelor și standardelor organizatiei în situații de urgență.

Mai multe companii din România şi-au arătat sprijinul în lupta cu noul coronavirus

  • Banca Transilvania donează 1,4 milioane de lei pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat din România, scrie Forbes.
  • Avon România a anunțat că donează 1,7 tone de produse de igienă personală (săpunuri lichide și geluri de duș) pentru centrele de carantină din București, alăturându-se astfel eforturilor de limitare a efectelor COVID-19 în România, scrie economica.net.
  • PROFI donează 1 000 000 RON pentru dotarea secțiilor ATI, scrie Paula Rusu. Electrica Furnizare donează 433.000 de lei Crucii Roșii, pentru achiziția de măști sanitare, anunţă energia.ro.
  • Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) se alătură Campaniei de informare și prevenție CORONAVIRUS’, demarată de Crucea Roșie Română în parteneriat cu Guvernul României, prin donarea sumei de 100.000 RON pentru achiziția de materiale dezinfectante, sanitare și de igienă.

Și rOMV Petrom donează un milion de euro pentru Crucea Roşie. Alte companii sprijină eforturile statului cu bani și produseeprezentanții companiei Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, au decis să achiziționeze două izolete pe care să le doneze Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pentru a le susține activitatea în lupta împotriva noului coronavirus.

Adaugă un comentariu