(P) Smartphone-urile OPPO sunt disponibile pentru precomandă

Mult așteptatele smartphone-uri OPPO, Reno3 Pro 5G și Find X2, vor putea fi pre comandate de către utilizatorii români până în data de 5 iunie. De asemenea, pentru a oferi o experiență completă primilor clienți din România, OPPO include in pachetul de pre-comanda si un set de căști wireless cadou. 

Astfel, la fiecare model OPPO Reno3 Pro 5G achiziționat în perioada campaniei, utilizatorul va primi cadou o pereche de căști wireless OPPO Enco W31, iar pentru fiecare smartphone OPPO Find X2 achiziționat în cadrul aceleași campanii de precomandă, cadoul va fi modelul de căști wireless OPPO EncoFree, pachetele promoționale fiind disponibile  pe website-urile oficiale ale  partenerilor noștri Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, Orange și Vodafone. 

OPPO Reno3 Pro 5G

OPPO Reno3 Pro 5G reunește într-o carcasă subțire, de doar 7,7 mm, un design elegant și performanțe de top. Echipat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 765G și cu funcție anti-lag, telefonul oferă consumatorilor o experiență de utilizare rapidă și cursivă. Mai mult, sistemul de răcire stratificat și bateria de 4025 mAh fac ca Reno3 Pro 5G să fie pregătit pentru o utilizare îndelungată la intensitate maximă. Iar, datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 3 la 50% în doar 20 de minute și la o încărcare totală în maxim 56 de minute.

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru.

Utilizatorii care vor comanda smartphone-ul în perioada 22 mai- 5 iunie vor primi cadou căștile wireless OPPO Enco W31, care dispun de două moduri audio special dezvoltate pentru diferite tipuri de muzică, modul de noise-cancellation și două microfoane integrate.

OPPO Find X2

Vârful de gamă OPPOFind X2 are la bază filosofia companiei de a oferi produse cu performanțe de top și design contemporan dar, totodată, rafinat. Acest model este printre primele smartphoneuri din industrie care folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 865. Procesorul, alături de puternica baterie de 4200 mAh, asigură o rezistență de lungă durată a telefonului, indiferent de scenariul de utilizare.

Find X2 este un dispozitiv care întruchipează cea mai simplă și totuși atrăgătoare reprezentare a eleganței, având un ecran curbat pe care nu doar că îl poți admira cu ochii dar îl și poți butona cu ușor cu vârful degetelor. 

Datorită ecranului Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori, experiența de utilizare este inegalabilă. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.

Noul OPPO Find X2 are 12 GB RAM, până la 256 GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. 

În perioada 22 mai-5 iunie, OPPO Find X2 vine la pachet căștile wireless OPPO EncoFree, care sunt extrem de simplu de utilizat datorită sistemului de glisare și atingere care permite controlarea volumului, apelurilor și a sistemului de voce printr-un simplu gest.  

Mai multe detalii despre pachetele disponibile pentru precomandă pot fi gasite aici: https://www.oppo.com/ro/events/precomanda

Adaugă un comentariu