Parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuită

Metrorex anunţă că parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuită, in cadrul unui proiect pilot. Acesta consta în acordarea locului de parcare gratuit pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între orele 06:00-21:00, călătorilor care deţin un abonament lunar/anual valabil şi doresc să-şi lase autoturismul pentru a putea călători în Bucureşti cu metroul.

Persoanele care beneficiază de gratuitatea parcării, în condiţiile mai sus precizate, în cazul în care depăşesc intervalul orar 06:00-21:00 sau durata staţionării autoturismului depaşeşte cele 13 ore (chiar dacă se încadreaza în intervalul orar 06:00-21:00), vor trebui să achite integral preţul de parcare corespunzător staţionarii. Măsura intra în vigoare din data  de 01.03.2020.

Pe durata derularii proiectului, tariful parcării va rămâne în continuare la 0,5 lei/oră pentru celelalte categorii de persoane, altele decat cele care au un abonament. Metrorex Terminalul Multimodal Straulesti oferă multiple facilităţi: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafaţă (STB), parcare de tip Park&Ride şi săli de aşteptare.
Terminalul Multimodal Straulesti are acces direct in statia de metrou Straulesti si este prevazut cu scara rulanta, lift si trotuar mobil.

Adaugă un comentariu

Articole similare