Parteneriat extins între Eldrive România și MOON Power România: investiție de 5 milioane de euro în 300 de stații de încărcare.

Eldrive România și MOON Power, parte a Porsche România, își întăresc parteneriatul început în 2023. Astfel, pe parcursul anului 2024, Eldrive România comandă de la MOON Power peste 300 de stații de încărcare pentru mașini electrice, în valoare de peste 5 milioane de Euro. Aceste stații vor fi montate pe tot teritoriul României, cu scopul de a crește calitatea și densitatea rețelei de încărcare Eldrive.

„Serviciile de încărcare EV de la Eldrive România vor acoperi integral teritoriul țării în 2024, iar calitatea stațiilor și fiabilitatea lor sunt elemente cheie pentru utilizatori', a declarat Camelia Popescu, Country Manager Eldrive în România.

Stațiile comercializate sub marca MOON Power sunt produse de Alpitronic (Italia) și sunt aduse în țară de cel mai mare importator de automobile de pe plan local: Porsche România, importatorul mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Das WeltAuto.

În doar câteva luni, Eldrive a devenit cel mai mare client MOON Power din România. Eldrive instalează și operează astfel de stații din 2023. Ce a început ca un proiect pilot, anul trecut, se extinde acum la nivelul întregii țări. Stațiile vor fi și mai ușor de recunoscut decât până acum pentru că, mai nou, vin direct din fabrică vopsite în culoarea albastru specifică Eldrive.

„Porsche România, prin brandul MOON Power, arată cât de importantă a devenit electromobilitatea în grupul nostru auto. Nu numai că avem deja peste 180 de puncte de încărcare instalate la toți distribuitorii noștri de autovehicule, dar alături de companiile puternice care oferă servicii de încărcare în România, cum este Eldrive, aceste stații vor fi peste tot unde au nevoie clienții noștri: în centre comerciale, benzinării, clădiri de birouri și zone rezidențiale', a declarat Brent Valmar, Director General Porsche România.

taguri
Adaugă un comentariu