2024 va fi un an de expansiune amplă pentru rețeaua de alimentare electrică auto Eldrive, cu implicarea unor numeroase parteneriate.

Acoperirea teritoriului României cu stații de alimentare Eldrive va înregistra o creștere considerabilă în denistate de-a lungul anului 2024. Compania a încheiat 2023 cu un total de 350 puncte de încărcare în România, iar ținta pentru 2024 este de a încheia anul cu peste 1000 de puncte de încărcare pe întreg întinsul țării.

Astfel, inclusiv județele neacoperite încă pe harta cu stații Eldrive România vor avea parte de infrastructură pentru mașini electrice. În plus, județele în care deja există stații vor beneficia de o rețea mai densă decât în prezent. Pentru aceste investiții Eldrive România se bazează pe capitalul propriu, precum și pe o parte din finanțarea de 40 milioane Euro acordată de Banca Europeană de Investiții (BEI) – acest împrumut fiind acordat nu numai pentru întărirea infrastructurii EV din România, ci și pentru Bulgaria și Lituania.

Principalele noi parteneriate pe care le vizează Eldrive România în 2024, pentru noi locații de amplasare a stațiilor de încărcare, sunt cu dealeri auto și importatori, centre comerciale, hoteluri și ansambluri rezidențiale.

„Ne vom concentra, în 2024, pe expansiunea rețelei Eldrive România, pe asigurarea fiabilității stațiilor de încărcare, pe suport tehnic și asistență pentru clienți 24/7, precum și pe creșterea gradului de notorietate al rețelei noastre – toate acestea pentru a avea clienți individuali și companii mulțumiți de serviciile noastre', a declarat Camelia Popescu, Country Manager Eldrive în România.

În 2023, rețeaua Eldrive România a avut un uptime de 95%. Durata medie a unei sesiuni de încărcare a fost de 56 de minute. Totodată, cantitatea de energie medie alimentată de clienții rețelei pe durata unei sesiuni de încărcare a fost de 20,5 kWh, echivalentul unui cost mediu de aproape 50 lei pentru o oprire de alimentare (fără a lua în calcul promoțiile și prețurile preferențiale).

Printre companiile majore care au ales să încarce contractual de la Eldrive România se numără Sezamo, AstraZeneca, Autonom, KRUK România. Principalii parteneri în parcările cărora se află stații Eldrive România sunt: AFI Cotroceni, Supernova Group, Square 7 Properties, Scallier, Pro Development, La Strada Street Mall Concept, Vitantis Shopping Center, Mega Mall, Unirea Shopping Center, Cosmopolis Plaza, Plusauto, Plus Aqua, OMV Petrom.

Eldrive este un brand al companiei internaționale Eldrive Holding GmbH, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania. În acest moment sunt active peste 1.200 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care aproximativ 350 în România.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru masini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de combustibili.

taguri
Adaugă un comentariu