Revista AUTO BILD Nr. 353 din martie 2024

Revista AUTO BILD Martie/2024 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Salonul Auto de la Geneva 2024

Dacia Sandrider: Prototipul Sandrider este vehiculul cu care Dacia are ambiția de a paticipa la cursele de rally raid, culminând cu Dakarul de anul viitor.

Dacia Spring 2024: Cea mai accesibilă electrică din Europa, Dacia Spring adoptă un design modern, devenind mai practică și mai inteligentă, cu un plus la personalitate și calitate percepută.

Renault 5 E-Tech electric: Cel mai important pariu al planului Renaulution de până acum, noul R5 E-Tech are ca scop democratizarea electrificării și o face într-un mod cât se poate de simpatic.

Ford Puma facelift: Ford Puma nu se reinventează, dar aplică modificări în zonele care contează. Vine cu mai multă tehnologie decât oricând și cu un pachet de dotări de bază nemaiîntâlnit în segmentul B.

BMW Seria 5 Touring: Regele spațiului revine în gama Seriei 5 de la BMW. Pe lângă versiunile electrice, bavarezii nu au uitat de motorul diesel pentru mărețul Touring.

TEST & TEST DRIVE

VW Touareg facelift: Cine nu este adeptul dieselului și plug-inului hybrid ar trebui să încerce noul VW Touareg facelift cu motor V6 pe benzină.

Allview CityZEN: Allview CityZEN atrage toate privirile! L-am scos la drum și venim cu primele impresii.

Toyota C-HR Hybrid GR Sport: Designul de vis și eficiența sistemului hibrid nu justifică prețul piperat al C-HR-ului.

 

Test comparativ

Comparativ: Renault Espace E-Tech Full Hybrid 200 vs Honda CR-V e:HEV AWD – Economice, confortabile, potrivite pentru drumuri lungi: Renault Espace și Honda CR-V promit multe, dar care hibrid poate livra cu adevărat?

 

Reportaj

Cu Audi Q8 e-tron edition Dakar prin Oman: 300 de kilowați, 300 mm adâncime de vad și anvelope speciale off-road transformă Audi Q8 e-tron edition Dakar.

Extratour

Corvette C4 ZR-1 vs C8 Z06

 

Service

Second-hand: Mercedes Clasa E

Adaugă un comentariu