Patrick Dempsey – Între Cursa de 24 de ore de la Le Mans și Anatomia lui Grey

Patrick Dempsey este un actor care a devenit cunoscut în industria filmului pentru rolul pe care l-a jucat în serialul Anatomia lui Grey. Chipeșul neurochirurg a pus pe jar multe inimi, nu doar în serialul de televiziune, ci și în viața reală. Dar Dempsey nu este doar un simplu actor care își vede de treburi pe platourile de filmare.

Acesta este un împătimit al motorsportului, iar Cursa de 24 de ore de la Le Mans a fost un bun prilej pentru a-și arată atuurile. Derek Shepherd pentru fanii Anatomia lui Grey a făcut o figură bună anul acesta, reușind să se claseze pe poziția secundă a podiumului categoriei GTE Am.

Acesta a alergat alături de colegii Patrick Long și Marco Seefried care l-au înlocuit la volanul unui Porsche 911 RSR. Dar, Dempsey nu este la prima “abatere” de acest gen, întrucât aceasta a fost a patra sa participare în Le Mans după 2009, 2013 și 2014.

Patrick Dempsey

Dar Patrick Dempsey a dus pasiunea pentru motorsport la un alt nivel, iar înființarea propriei echipe semnalează acest lucru.

“Îmi este greu să exprim în cuvinte ce înseamnă acest podium pentru mine. Echipa a făcut o treabă excelentă la toate opririle la boxe, iar Patrick și Marco au mers bine pe parcursul întregii curse. Faptul că am ajuns aici, pe podium, reprezintă un vis devenit realitate”, a declarat Patrick Dempsey după finalul Cursei de 24 de ore de la Le Mans.

patrick-dempsey-greys-anatomy-w724

În ceea ce privește “moartea” din cadrul serialului Anatomia lui Grey, zvonurile vorbesc despre o ceartă cu producătorii. Aceștia nu au fost de acord cu participarea lui în cursele de anduranță, actorul riscând enorm la fiecare ieșire pe circuit. Vocile spun că acest lucru a determinat moartea lui Derek Shepherd.

Adaugă un comentariu