Patru celebrități internaționale care nu au permis de conducere. Oare le trebuie?

Când ai bani mulți îți poți permite orice mașină îți dorești. Ce te faci însă dacă nu ai permis? Cu siguranță că îți permiți să angajezi și un șofer. Iată patru celebrități internaționale care nu posedă un permis de conducere:

Barbara Streisand

Barbara Streisand este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Artista a declarat în repetate rânduri că nu a fost niciodată atrasă de condus și tocmai de aceea nu are permis.

barbra

Robbie Williams

Robbie Williams este star în adevăratul sens al cuvântului. Artistul în vârstă de 42 de ani nu are în garaj supercaruri pentru că nu are permis. Comportamentul cântărețului este cu atât mai ciudat cu cât Robbie trăiește în Los Angeles, un oraș foarte aglomerat, unde ai nevoie de mașină ca de aer.

robbie

Vedete din România care nu au permis de conducere

Robert Pattinson

Actorul Robert Pattinson intră și el în categoria starurilor care nu au voie să șofeze pe drumurile publice. “Vampirul” a recunoscut că habar nu are să conducă.

Robert_Pattinson_(7585901400)

Russell Brand

Comedianul britanic nu are permis. Ba mai mult, acesta a declarat că s-a simțit prost în căsnicia cu Katy Perry, pentru că ea era cea care conducea în casă.

Russell_Brand_Arthur_Premier

Adaugă un comentariu