Pebble Beach – Istorie, lux si eleganta pe Coasta de Vest a Americii

Concursul de Eleganta de la Pebble Beach se apropie de debut. Evenimentul desfasurat pe Coasta de Vest a Americii va debuta marti, pe 12 august si se va incheia duminica, 17 august.

In fiecare an, producatorii auto mizeaza pe acest concurs pentru a sosi cu o serie de modele unicat, cu prototipuri interesante si cu autovehicule istorice. Anul acesta, Concursul de Eleganta de la Pebble Beach se anunta unul interesant, granzii din zona supercar-urilor anuntand debutul unor modele speciale.

Aston Martin V12 Vantage S Roadster

Aston Martin a prezentat luna trecuta noul V12 Vantage S Roadster, dar primul contact pe care modelul britanic il va avea cu fanii va fi in cadrul Pebble Beach.

Asa cum deja ati aflat, la nivel estetic, V12 Vantage S Roadster dispune de aceleasi elemente de design ca si coupe-ul din care provine. La interior, britanicii au folosit cele mai bune materiale de care dispun, in timp ce sub capota, motorul V12 de 6,0 litri se lauda cu 573 CP si 620.

Afla mai multe Aston Martin V12 Vantage S Roadster

aston martin V12 vantage s roadster

BMW Vision Future Luxury Concept

In luna aprilie a acestui an, BMW a expus in cadrul Salonului Auto de la Beijing noul Vision Future Luxury Concept. Prototipul german a fost conceput pentru a testa piata in vederea lansarii unui model de super-lux.

Concursul de Eleganta de la Pebble Beach este primul eveniment de peste Ocean la care BMW Vision Future Luxury Concept va fi prezent.

Afla mai multe despre BMW Vision Future Luxury Concept

image601

Ferrari 458 Speciale Spider

Ferrari a iubit dintotdeauna evenimentele de eleganta, iar anul acesta la Pebble Beach, producatorul din Maranello va sosi cu versiunea 458 Speciale Spider.

Informatia a fost confirmata de o sursa apropiata producatorului italian. Mai mult decat atat, exista zvonuri conform carora, Ferrari a deschis deja lista de pre-comenzi pentru viitorul 458 Speciale Spider.

Afla mai multe despre Ferrari 458 Speciale Spider

ferrari 458 speciale spider

Jaguar Lightweight E-Type Prototype

Asa cum deja stiti, Pebble Beach reprezinta locul de intalnire a unor automobile de epoca. Anul acesta, Jaguar va sosi cu o versiunea moderna a unui model clasic. Botezat Lightweight E-Type Prototype, conceptul britanic reprezinta acelasi vehicul fabricat in 1960, insa asamblat in 2014.

McLaren P1 GTR, MSO 650S Spider si MSO P1

McLaren a pregatit un arsenal de modele pentru editia de anul acesta a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Cea mai importanta premiera va consta in prezentarea lui McLaren P1 GTR, versiunea exclusiv dedicata circuitului a hypercar-ului hibrid.

Asa cum deja stiti, viitorul McLaren P1 GTR vine la 20 de ani de la lansare lui F1 GTR, legenda cu care britanicii au facut istorie in motorsport.

Afla mai multe deste McLaren P1 GTR

schita mclaren p1 gtr

Alaturi de McLaren P1 GTR, britanicii vor expune cate o versiune speciala pentru 650S Spider si P1. Aceste doua exemplare au fost dezvoltate de divizia de personalizare a producatorului din Albion.

Afla mai multe detalii despre MSO 650S Spider si MSO P1

Range Rover Sport SVR

In urma cu cateva saptamani, Jaguar Land Rover ne-a anuntat ca noul Range Rover Sport SVT, primul model produs de divizia de personalizare Special Operations, a devenit cel mai rapid SUV de pe Nurburgring.

De asemenea, britanicii au confirmat faptul ca Range Rover Sport SVR va fi expus in premiera internationala in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach.

Afla mai multe despre Range Rover Sport SVR

range rover sport nurburgring

 

Adaugă un comentariu