Peugeot a prezentat noua generație i-Cockpit

Peugeot a prezentat noua generație i-Cockpit. De această dată, francezii renunță la ceasurile analogice în favoarea unor ecrane. Pe scurt, i-Cockpit a devenit un display cu o diagonală de 12,3 inchi care poate fi personalizat după bunul plac al șoferului.

Cu alte cuvinte, versiunea franceză a lui Virtual Cockpit dezvoltat de Audi. Conform oficialilor producătorului Francez, noua generație i-Cockpit va fi oferită pe aproape toată gama de modele din portofoliu.

Odată cu noua generație i-Cockpit, Peugeot a decis că este momentul și pentru un upgrade al sistemului de infotainment. Acesta are acum un ecran tactil cu un diametru de 8 inchi. Spre deosebire de vechiul sistem, Peugeot spune că răspunsul a fost îmbunătățit, iar acum apare și funcția de MirrorLink, concomintent cu Apple CarPlay și Android Auto.

peugeot i-cockpit (8)

Totodată, viitoarele interioare dezvoltate de Peugeot vor avea mai puține butoane fizice, funcțiile urând să fie integrate în sistemul de infotainemnt.

Conform oficialilor francezi, cea de-a doua generație Peugeot 3008 va fi primul model din gamă care va beneficia de noul interior.

Adaugă un comentariu