Polițiștii au voie să parcheze ORIUNDE! Uite cum își rezolvă oamenii legii treburile lăsând automobilul în mijlocul străzii | VIDEO

Odată cu apariția telefoanelor dotate cu camere de luat vederi, polițiștii din întreaga lume au fost luați în vizor. Un echipaj din Tulcea a ajuns pe Internet după ce a parcat neregulamentar să-și rezolve treburile.

Un echipaj de la Poliția Locală din Tulcea a fost filmat în timp ce și-a lăsat mașina de serviciu în mijlocul străzii pentru ca unul dintre agenți să meargă la o companie de telefonie mobilă.

Un cetățean a mers după unul dintre agenți să-i ceară explicații: “Aveți voie să opriți mașina acolo și să stați aici la Orange? Mie de ce mi-ați dat amendă pentru chestia asta? (…) Sunteți cumva în timpul serviciului sau mi se pare mie?”.

“Nu știi tu cu ce probleme sunt eu aici”, vine replica agentului. Apoi, pentru a demonstra că se comite o nedreptate, cel care a înregistrat incidentul iese afară din magazin și filmează și automobilul parcat neregulamentar.

Postat pe Facebook, filmulețul a adunat peste 4000 de share-uri în timp record.

Adaugă un comentariu