Porsche Exclusive Manufaktur a creat un nou concept de interior pentru 911

Porsche Exclusive Manufaktur a creat un nou concept de interior pentru Porsche 911. Interiorul din piele prezintă o combinație nouă de culori, materiale și accente individuale și poate fi comandat acum pentru toate modelele din Seria 911.

Interiorul în două tonuri este disponibil în Bordeaux Red / Crayon, Black / Slate Grey, Slate Grey/ Iceland Green, precum și Graphite Blue / Mojave Beige. Noul mod de distribuire a culorilor evidențiază structura de 2 + 2 locuri. Numeroasele tighele decorative, precum și cusăturile încrucișate de pe volan sunt în culoare de contrast, creând un concept omogen și bine coordonat.

Alte detalii discrete includ emblema Porsche Exclusive Manufaktur embosată pe capacul compartimentului de depozitare din consola centrală, logo-ul Porsche în relief, embosat pe tetiere, precum și ornamentele Race-Tex de pe suporturile centurii de siguranță, pe modelele Coupé.

Pachetul de opțiuni include matlasarea panourilor centrale ale scaunelor din față și din spate, panouri matlasate în uși, precum și alte ornamente din piele din portofoliul Porsche Exclusive Manufaktur.

 

Adaugă un comentariu