Povestea a trei dintre cele mai ciudate și amuzante accidente rutiere din istorie

Accidentele rutiere sunt la ordinea zilei și în fiecare oră se întâmplă mii în întreaga lume. Există însă câteva de-a dreptul amuzante care au niște povești incredibile.

Unul dintre cele mai amuzante a avut loc în 2010, în localitatea americană Spokane Valley din Washington. În jurul orei 13:00, un șofer a intrat cu mașina în sediul pentru permise, distrugând în mare parte clădirea. Amuzant este faptul că bărbatul venise să-și reînnoiască permisul.

Un alt accident nostim a avut loc în ianunarie 2013, într-un restaurant “Valentino’s pizza” din Lincoln, SUA. Un bărbat a intrat cu tot cu mașină în locație. Cât timp chelnerii sunau la poliție, șoferul și-a comandat o pizza. “Era foarte calm, am fost uimit”, a povestit ulterior un barman.

În anul 2012, o tânără de 27 de ani pe nume Amanda Jeffries a furat o mașină deschisă. Polițiștii au urmărit-o timp de patru minute, până când, din neatenție, femeia a făcut accident. Amanda Jeffries a intrat în clădirea poliției din San Angelo. Fix unde nu trebuia.

Adaugă un comentariu