PREMIERA: BMW M6 Gran Coupe

Noul BMW M6 Gran Coupe, top-modelul diviziei M Gmbh, a fost deconspirat cu doar cateva saptamani inaintea debutului de la Salonul Auto de la Detroit.

Sub capota noului M6 Gran Coupe bate’ acelasi V8 bi-turbo folosit si de fratiorii M5 si M6 Coupe. Puterea impresionanta de 560 CP si cuplul maxim de 680 Nm vor fi transmise exclusiv rotilor din spate prin intermediul unei cutii M-DCT cu sapte trepte si dublu ambreiaj. Sprintul de la 0 la 100 km/h nu ar trebui sa depaseasca 4,5 secunde, iar viteza maxima va fi limitata electronic la 250 km/h.

Pachetul exterior aerodinamic si jantele de 20 inci diamantate’ au fost preluate direct de la versiunea coupe. De pe lista echipamentelor optionale nu vor lipsi discurile de frana ceramice, o optiune eficienta, dar extravaganta, ce va scoate din buzunarele norocosilor proprietari cel putin 8.000 de euro.

Debutul comercial va avea loc abia in vara anului viitor, in timp ce publicul european va putea admira noul M6 Gran Coupe in martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Sursa foto: www.autoweek.nl

Adaugă un comentariu