Premierele Audi de la Wörthersee

Audi a prezentat în cadrul evenimentului de la Wörthersee o mulțime de noutăți pentru fanii pur-sânge ai mărcii. Divizia Audi Genuine Accessories a pregătit pachete speciale pentru modelele A1, A3 și Q3.

Începem cu Audi A1, mezinul familiei germane care a primit pachetul Active. Așa cum era normal, kit-ul pregătit de nemți poate fi aplicat și pe versiunea Sportback și include un spoiler frontal modificat, aripi vopsite în gri, praguri laterale îmbunătățite și un difuzor de aer nou.

Nemții au mers pe același ton de gri și pentru carcasele oglinzilor, dar și pentru montanți.

audi a1 active (3)

Continuăm lista de premiere cu Audi A3, model care și-a îmbogățit gama cu pachetul Style. După cum o sugerează și numele, vorbim despre elemente de caroserie menite să sublinieze latura elegantă a modelului german. Spoilerele, pragurile și carcasele oglinzilor laterale sunt acum vopsite în negru, iar în zona posterioară a apărut și un eleron discret, colorat în aceeași nuanță.

Cei care vor și mai mult de la acest pachet, pot alege accesorii din fibră de carbon, pentru lumini de asistență la deschiderea portierei care proiectează logo-ul Audi și faruri cu LED.

audi a3 style (4)

Ultimul, dar nu cel din urmă este Audi Q3, crossoverul german care și-a îmbogățit gama cu pachetul Offroad. Astfel, cel mai mic crossover din gama producătorului german a primit o serie de protecții suplimentare, praguri laterale noi, bandouri modificate și un portbagaj poziționat pe plafon.

La interior, clienții care aleg acest pachet se vor bucura de pedale acoperite cu oțel, dar și de două tablete de 10 inchi pentru pasagerii din spate.

audi q3 offroad (5)

Adaugă un comentariu