Președintele VW America de Nord a părăsit corabia

Deși scandalul Dieselgate intrase într-o perioadă de liniște, președintele Volkswagen America de Nord, Michael Horn, a decis că este momentul să părăsească corabia. Acesta și-a depus demisia, iar despărțirea a fost făcută de comun acord. Pentru moment, oficialii germani nu au oferit detalii suplimentare cu privire la decizia lui Horn.

Pentru moment, funcția ocupată de acesta va fi preluată de Hinrich J Woebcken. În același timp, Herbert Diess, președintele global Volkswagen, i-a mulțumit lui Horn pentru tot ce a realizat pentru companie până în prezent.

Citește și: Dieselgate: Volkswagen a prezentat planul de reparații pentru mașinile echipate cu motoarele V6 de 3,0 litri

Michael Horn a fost pus în poziția de lider al diviziei din America de Nord în urmă cu doi ani. Cariera acestuia în cadrul Volkswagen a ajuns la 25 de ani, iar plecarea sa nu este una de bun augur. Constructorul este obligat să vină cu o soluție tehnică pentru remedierea problemelor din cadrul scandalului Dieselgate până pe 24 martie.

Citește și: Dieselgate – Ducati, Scania și MAN pe lista neagră a grupului Volkswagen

Adaugă un comentariu