Listele de comenzi pentru noua generație Skoda Fabia au fost deschise în România

Până în acest moment, brandul cehesc, membru al Grupului VW, a vândut peste 4,5 milioane de exemplare Skoda Fabia. În acest sens, generația cu numărul patru speră să rotunjească numărul total la 5 milioane într-un timp cât mai scurt.

În România, noua Skoda Fabia poate fi configurată alături de trei motorizări pe benzină cu capacitatea de un litru. Versiunea de bază, care dispune de un propulsor 1.0 MPI aspirat natural cu 80 CP și 93 Nm pleacă de la 15.175 de euro.

Mai sus în gamă, clienții vor fi întâmpinați de motorul 1.0 TSI cu 95 CP și 175 Nm. Această motorizare vine în schimbul unei sume minime de 16.055 de euro. Atât motorizarea aspirată, cât și cea supraalimentată de un litru cu 95 CP pot fi configurate doar alături de o cutie manuală.

Actualul vârf de gamă care poate fi achiziționat în România pornește de la 16.749 de euro și beneficiază de motorizarea 1.0 TSI cu 110 CP și 200 Nm. Aceasta este singura care poate primi o cutie automată DSG pentru un plus de 1.525 de euro.

Nivelurile de echipare disponibile sunt Ambition și Style, iar lista dotărilor standard include, printre altele, aer condiționat cu reglare manuală, faruri Basic LED, scaune față cu încălzire, oglinzi exterioare încălzite cu reglare electrică și o unitate multimedia cu display de 6,5 inchi. În același timp, toate modelele primesc sistemele de asistență Lane Assist și Hill Hold Control.

Adaugă un comentariu