Prețuri România: Jaguar F-Pace pleacă de la 46.320 de euro cu TVA

Jaguar F-Pace, primul SUV al producătorului britanic, este disponibil și în România. Cea mai accesibilă versiune a lui F-Pace are un preț de pornire de 46.320 de euro cu TVA. Pentru acestă sumă, clienții vor primi versiunea de echipare Pure și motorul de 2,0 diesel de 180 CP cuplat la o cutie manuală.

Alături de motorul diesel de 2,0 litri, F-Pace va putea fi comandat fie cu un V6 de 3,0 litri tot diesel, fie cu un V6 de 3,0 litri benzină de 340 CP sau 380 CP. În dreptul versiunilor de echipare, Jaguar F-Pace bifează: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S și First Edition (versiune limitată). Aceast din urmă va fi produsă doar în primul an de la lansare într-un număr limitat de 2.000 de exemplare.

Citește și: Jose Mourinho a testat noul Jaguar F-Pace pe un lac înghețat

2016 jaguar f-pace preturi romania (5)

„Rămânând 100% fideli principiilor noastre în ceea ce priveşte design-ul, noul model F-PACE este instant recognoscibil ca fiind membru al familiei Jaguar. Oferă tot spaţiul interior pe care vi l-aţi putea imagina – şi chiar mai mult; în plus, prin intermediul abordării noastre disciplinate faţă de suprafeţe, proporţii şi puritatea formei, am creat ceea ce eu consider că este cel mai echilibrat şi mai atrăgător vehicul din clasa sa.’ Ian Callum, Director de Design, Jaguar.

Citește și: Frankfurt 2015 – Jaguar F-Pace, primul SUV al britanicilor acaparează publicul

Jaguar F-Pace are la bază arhitectura de aluminiu a producătorului britanic și integrează un look extrem de interesant, dar și un interior pe măsura numelei. În habitaclu, clienții vor găsi materiale de top și finisaje de calitate, alături de sistemul de infotainment InControl Touch Pro. Totodată, F-Pace marchează și debutul mondial al accesoriului denumit Activity Key’ – o brățară rezistentă la apă, care înlocuiește cheia mașinii pentru activitățile în aer liber.

2016 jaguar f-pace preturi romania (10)

Adaugă un comentariu