Exclusiv! Primele fotografii surprinse în România cu noua Dacia Sandero

Primele fotografii surprinse în România cu noua Dacia Sandero ne indică faptul că momentul lansării e din ce în ce mai aproape.

Un cititor Auto Bild ne-a trimis aceste fotografii surprinse recent pe Autostrada București-Pitești cu un model compact camuflat scos la teste. Cu siguranță acestea sunt primele fotografii surprinse în România cu noua Dacia Sandero.

Primele fotografii surprinse în România cu noua Dacia Sandero

Pentru că viitoarea generație Sandero este definitivată din punct de vedere tehnic și stilistic, cel mai probabil acum au loc ultimele faze de testare intensivă.

Dacia Sandero 2021 este un automobil care se va face repede remarcat pe piața europeană, având acele calități care se potrivesc perfect preferințelor unei clientele dispuse să aloce doar resurse măsurate achiziției unui vehicul nou.

Exclusiv! Cum ar putea arăta noua Dacia Sandero

Pe de altă parte am prezentat pe site-ul Auto Bild o serie de informații și fotografii cu noua Dacia Sandero. Dimensiunile sale sunt discret mai mari față de ale generației actuale, sub caroseria noii generații Sandero găsindu-se o altă platformă tehnică.

Cum va arăta noua Dacia Sandero

Vorbim despre platforma CMF-B, deja cunoscută de la cea de-a cincea generații Renault Clio. Aici avem de-a face cu un salt semnificativ, din moment modelele Sandero aflate în producție se bazează pe platforma celei de-a doua generații Clio.

Noua Dacia Sandero – motorizări

Oferta motorizărilor va include versiuni cu benzină având o configurație cu 3 cilindri în linie, dar și un turbodiesel cu 4 cilindri.

La vârful gamei ar putea fi propus grup motopropulsor Renault E-Tech de tip mild-hybrid, compus dintr-un motor cu benzină aspirat de 1,6 litri și un starter-generator, iar puterea totală a sistemului ar putea chiar să atingă 140 CP. O asemenea versiune de motorizare este așteptată deoarece marca Dacia va trebui să își reducă emisiile de CO2 la nivel de flotă.

Nu vor lipsi motorizările TCe și SCe, actualizate în linie cu ce s-a întâmplat în cazul vărului' Clio din gama Renault. Oferta de transmisii va fi și ea preluată de la fratele Clio, posibil cu mici modificări specifice pentru așteptările de la gama Dacia.

Ne așteptăm ca noua generație Dacia Sandero să debuteze comercial în 2021 și să fie prezentat în ultima parte a acestui an.

Sursa foto: Octavian Barbur

 

 

 

 

Adaugă un comentariu