Primele modele BMW M4 GT4 au fost livrate

Au fost livrate primele modele BMW M4 GT4 noi. După finalizarea testelor ce au depăşit 30.000 de kilometri, numeroase ore în tunelul aerodinamic, aplicaţii ample şi teste de succes în condiţii de cursă, primele modele au fost primite miercuri de noii lor proprietari de pe mapamond.

Livrarea în Europa a făcut parte dintr-un eveniment exclusiv pentru clienţi la BMW Welt din München (Germania), unde BMW M4 GT4 a fost prima maşină de curse predată noilor proprietari. Primii clienţi din America de Nord, Asia şi Australia vor primi şi ei maşinile. Aceasta înseamnă că cel mai nou membru al portofoliului de produse BMW Motorsport a ajuns la clienţi mai devreme decât era planificat şi acum este gata să ruleze pe circuite.

BMW M4 GT4 are un motor de 3,0 litri care dezvoltă 431 CP, iar transmisia este cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte şi software motorsport. Maşina are un şasiu cu celulă de siguranţă sudată, certificată DMSB (în conformitate cu regulamentul FIA) şi eleron de motorsport realizat din CFRP.

Un BMW M4 DTM Champion Edition care face parte dintr-o ediţie limitată la 200 de exemplare va circula pe străzile din România.

BMW M4 DTM este dotat cu un motor cu şase cilindri în linie cu injecţie cu apă, tehnologie M TwinPower Turbo (două turbocompresoare mono-scroll, injecţie High Precision, gestiune variabilă a supapelor VALVETRONIC) şi sincronizare variabilă a arborelui cu came (Double-VANOS). Capacitatea motorului este de 2.979 cmc, cu o putere de 368 kW/500 CP la 6.250 rpm şi cuplu maxim de 600 Nm între 4.000 şi 5.500 rpm.

 

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare