Prolog al evenimentelor de la 2022 Monterey Car Week: pe 19 august a fost dezvăluit într-un cadru exclusivist Cadillac Celestiq Concept.

Mesajul clar al futuristului prototip de sedan luxos: marca americană s-a pregătit serios pentru recâștigarea poziției pe care a avut-o cu ani în urmă în elita mondială a automobilului.

Cadillac Celestiq este unul dintre acele concepte despre care cam toată lumea știe deja că va intra în producție, iar produsul final va fi foarte apropiat ca înfățițșare de spectaculosul prorotip. Cu atât mai bine în cazul de față, pentru că marca de lux a concernului GM a lăsat impresia unei derute de imagine și identitate în trecutul apropiat. Limuzina electrică americană Cadillac Celestiq are acel factor inovator consistent și acel nivel ridicat de integrare stilistică menite să convingă publicul că viziunea de lux Cadillac are un viitor.

Vorbim aici despre un „vârf de gamă' a cărui variant de serie va ieși de pe liniile de asamblare ale uzinei din Warren, Michigan. Ne cerem scuze pentru această formulare, obișnuința ne-a indus în eroare: model cu caracter exclusivist, Cadillac Celestiq va fi asamblat acolo manual iar cifrele de producție vor fi discrete! Cât despre plaja de prețuri, este de așteptat ca aceasta să înceapă sub pragul de 200.000 USD și avanseze, în funcție de versiuni și de nivelul de customizare, semnificativ în intervalul dintre 300.000 și 400.000 USD.

Adaugă un comentariu

Articole similare