Prototipul BMW Seria 8 Coupe testat pe circuit

Prototipul noului BMW Seria 8 Coupe din segmentul de lux a efectuat teste de anduranţă pe circuitul rapid din Aprilia. Pregătirile pentru lansarea pe piaţă din 2018 evoluează conform programului.

Un prototip apropiat de modelul de serie a trecut prin teste intensive pe circuitul rapid din Aprilia (Italia). Testele au contribuit în special la optimizarea dinamicii automobilului pe suprafeţe cu coeficient de frecare ridicat şi marchează încă o etapă decisivă spre lansarea noului BMW Seria 8 Coupé ce va avea loc în 2018.

Testele sunt realizate cu un prototip puternic camuflat, care totuşi oferă un indiciu puternic cu privire la proporţiile sportive ale noului BMW Seria 8 Coupé. Ca şi în cazul BMW Seria 8 Concept, liniile dinamice întinse, silueta plată şi partea frontală şi cea spate puternice evocă o imagine deosebit de dinamică.

Noul BMW Seria 8 Coupé este dezvoltat în paralel şi în strânsă coordonare cu BMW M8 şi maşina de curse BMW M8 GTE. În timp ce prototipul modelului de producţie este supus testelor de anduranţă, echipele, care sunt susţinute de BMW Motorsport, se pregătesc în prezent la Daytona (SUA) pentru prima apariţie în competiţii a noului BMW M8 GTE.

Adaugă un comentariu