Raliul Bucovinei: Locul 1 la Clasa RC2N pentru echipajul Teslovan/Cseh

Ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri a adus titlul mult visat pentru echipajul susținut de Borsec, format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh. Spectaculosul Raliu al Bucovinei a revenit în calendar după 32 de ani.

'Chiar dacă am câștigat clasa și titlul de campion național la clasa RC2N, atât în Campionatul Național de Raliuri cât și în trofeul de asfalt, ne-am fi dorit o evoluție mai bună la ultima etapă a acestui sezon. Ultima etapă a revenit în campionat după 32 de ani, un raliu desfășurat într-un cadru spectaculos cu probe extrem de rapide dar și foarte înșelătoare.

Suntem mulțumiți de prestația noastră din acest sezon, ne-am îndeplinit obiectivele stabilite și suntem optimiști pentru sezonul viitor. Raliul Bucovinei a tras cortina peste acest sezon foarte lung și extrem de greu din toate punctele de vedere, a fost un efort susținut atât pentru echipa tehnică cât și pentru noi.

Nu este ușor să dai randament în condițiile actuale cu un calendar cu foarte multe etape și în condițiile economice actuale. Suntem mulțumiți că din punct de vedere tehnic am funcționat impecabil și asta a cântărit enorm în prestația noastră și, bineînțeles, ne-am hidratat cu apa minerală naturală Borsec care a fost partenerul echipei noastre pe parcursul sezoanelor. Mulțumim partenerilor noștri – UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants, Rotte Group și Omega Motorsport', a declarat pilotul Adi Teslovan.

Foto: Mihai Ștețcu & Attila Szabo

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare