Raliul Sibiului 2019: Două cupe pentru echipajul 15

O etapă dificilă pentru noi, ne-am confruntat încă din prima zi cu probleme la sistemul de aprindere – acesta generând lipsă de putere și întreruperi. După prima zi a raliului ne aflam pe locul 6 în clasamentul automobilelor cu două roț­i motrice (2FWD), o poziție nu tocmai confortabilă.

Am început a doua zi cu gândul de a încerca să ajungem în zona podiumului, pe primele 3 poziții, fiind conștienți că va fi foarte greu, probele fiind foarte scurte cu porțiuni extrem de rapide. Plecați pe un setup mai moale al suspensiei și cu o alegere mai puțin inspirată a anvelopelor, am reușit totuși să urcăm două poziții după prima buclă a zilei.

Pe a doua buclă am reușit să găsim setup-ul corect, dar ne-am confruntat cu probleme la partea de gestiune electronică a motorului, pe fondul anumitor probleme cu care s-au confruntat și colegii noștri am reușit totuși să ajungem până pe poziția secundă, la doar 14 secunde de lider. Ultimele trei probe ale raliului erau Păltinișul pe urcare și coborâre, iar ultima probă a raliului era superspeciala desfășurată în Sibiu. Am reușit să recuperăm doar 7 secunde pe această secțiune, în condițiile în care coborârea pe Păltiniș a fost anulată din cauza condițiilor meteo extreme – furtună.

Ar mai fi multe de zis, dar important este că am terminat cu bine această etapă extrem de dificilă, cel puțin pentru noi! Locul 1 la RC3 și un loc 1 oarecum conjunctural în clasamentul 2FWD! A fost foarte greu, ne-am luptat cu tehnica, cu noi, cu temperaturile ridicate, apa minerală naturală Borsec a fost cea care ne-a susținut efortul în condiții extreme de temperatură.

Mulțumim echipei tehnice împreună cu care am reușit să răzbim și de data asta. Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distribution vă mulțumim pentru susținere ! Ne vedem în septembrie la Raliul Iașiului! Adrian Teslovan

Adaugă un comentariu