Doar dacă ai Rolls-Royce (și mulți bani) poți comanda această masă de biliard

Un producător de bunuri de lux vine cu o ofertă greu de refuzat pentru posesorii de Rolls-Royce care au în plan redecorarea casei: o masă de biliard 3-în-1.

Citește și:

Coronavirus: ce trebuie să știm dacă vrem să mergem la service în timpul carantinei

Pentru oamenii care nu mai au loc în garaj de atâtea supercaruri sau unicate pe patru roți — o să le zicem colecționari — a deține un bun nu trebuie să se rezume la posesie în sine. Pe cât posibil, bunurile trebuie să aibă o poveste, un atribut care le face deosebite, dacă nu unice. Banii nu sunt (tot timpul) o problemă.

Asta a gândit și 11 Ravens, care oferă o masă de biliard tuturor „entuziaștilor de bunuri de lux’. Care costă 250.000 $. Ce-i drept, nu este doar o masă de biliard, este un obiect multifuncțional — poate fi transformată în masă de ping-pong sau chiar masă de… mâncat.

Pe lângă designul inspirat de liniile unui bombardier stealth, această masă de biliard poartă ornamente de aur și cristale, cadru de aluminiu, și lumini LED. Bilele și tacul sunt, firește, personalizate.

O mențiune importantă pentru doritori: ca să te înscrii pe lista de comenzi (limitată la doar cinci intrări) trebuie să deții un Rolls-Royce. Dar dacă ești dispus să plătești un sfert de milion de dolari pentru o masă, atunci probabil că cerința cu Rolls-Royce nu este neapărat o piedică.

Dacă nu ai un Rolls prin garaj deja, poți să profiți de oferta pentru Hyperion ca să-ți extinzi colecția de mașini.

 

Adaugă un comentariu