Referendumul pe Facebook lansat de Firea pentru taxa Oxigen: 90% din participanţi cer renunţarea la acest proiect

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat într-o filmare postată pe contul de Facebook, că a primit până acum peste 15.000 de mesaje pe canalul de socializare, iar aproximativ 90% din cei care i-au scris îi solicită să renunţe la vinieta Oxigen.

„Am primit peste 15.000 de mesaje din care peste 90% sunt mesaje care îmi solicită să renunţăm la vinieta Oxigen. De asemenea, pe mail am primit până acum 944 de e-mailuri dintre care 700 sunt împotrivă şi 300 pentru’, a spus primarul.

Firea a mai declarat că „referendumul pe Facebook’ privind vinieta Oxigen va continua, iar luni vor fi anunţate rezultatele.

„Continuăm să primim atât mesaje pe Facebook, şi pe mail, le centralizăm, iar luni vom organiza o conferinţă de presă în care vom prezenta toate aceste mesaje şi vă voi anunţa şi ce decizie am luat. (…) De asemenea, voi anunţa cum se va aplica concret decizia pe care o voi lua: dacă se renunţă la taxă, cum se va implementa, dacă nu, şi acum, sincer, nu vreau să anticipez, dar având în vedere mesajele…., ce se va întâmpla’, a mai declarat primarul.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, joi, un referendum pe Facebook prin care bucureștenii sunt întrebați dacă sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen.

Întrebarea la care locuitorii Capitalei sunt îndemnați să răspundă este: „Sunteți de acord cu interzicerea circulației mașinilor care poluează în centrul orașului și cu introducerea vinietei Oxigen pentru restul Bucureștiului?’.

Răspunsurile sunt așteptate pe pagina de socializare sau pe e-mail ([email protected]) până luni, 24 februarie.

taguri
    stefan says:

    s-au terminat toate problemele de circulatie auto in Bucuresti,avem centura capitalei executata,parcari ,semafoare ,asfalt, strazi largi bine delimitate,politisti amabili.
    Uraaaaa!!!!!!!!!
    Totul este perfect,iar acum cine greseste si polueaza,SA PLATEASCA !!!!!!!!!
    In concluzie: NEPUTINTA LOR, BICE SI TAXE PENTRU POPULATIE !

Adaugă un comentariu