Renault este partener oficial al Festivalului de la Cannes 2014

  • Împărtăşind pasiunea pentru cinema de peste 110 ani, Renault este partener al Festivalului de la Cannes încă din 1983.  Anul acesta va aniversa un centenar de la apariţia personajului «Vagabondul », cunoscut sub numele de  « Charlot » în Franţa şi ţările francofone, prin scurt-metrajul « The Innovators », sub bagheta lui Carmen Chaplin. Pe muzica lui David Bowie, unul dintre starurile filmului este chiar  Renault TwinZ.
  • Pentru cea de a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes, Renault pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de 200 de vehicule, de doua ori mai multe decât în anii precedenţi. În perioada 14 25 mai, 70 Renault Latitude şi 140 Espace vor însoţi cele mai mari personalităţi ale cinematografiei până la scările Palais des Festivals.
  • Noutatea 2014 : 107 vehicule Renault din flota oficială vor fi echipate cu router 4G, în parteneriat cu Orange, ce va permite conexiunea WiFi în timpul deplasării VIP-urilor.
  • Nu în ultimul rând 15 Renault Twizy, vor fi puse la dispoziţia publicului larg, traversând plajele La Croisette.

RENAULT ANIVERSEAZĂ 100 DE ANI DE LA APARIŢIA PERSONAJULUI CHARLOT, ÎNTR-UN FILM FUTURIST 

Cu ocazia centenarului « Charlot », Renault colaborează cu Dolorès şi Carmen, nepoatele lui Charlie Chaplin, pentru producţia « The Innovators », un scurt-metraj futurist de 12 minute. O parte din secvenţele din film au fost turnate la RenaultTechnocentre din Guyancourt, cele în care  actriţele se deplasează la bordul modelelor Renault, cum ar fi concept-car-ul TwinZ. Totul a fost orchestrat pe muzica lui  David Bowie, « Space Oddity »!

 RENAULT, MAŞINA OFICIALĂ A FESTIVALULUI DE LA CANNES !

Anul acesta, Renault a dublat flota de vehicule dedicată Festivalului de la Cannes. Nu mai puţin de 210 vehicule – 70 Renault Latitude şi 140 Espace – vor însoţi în fiecare zi vedetele, organizatorii şi partenerii pâna la covorul roşu.

În plus, publicul larg va putea descoperi şi  testa la bordul lui Renault Twizy, un cvadriciclu 100% electric, o solutie de mobilitate economică şi ecologică.

Renault, partener al Festivalului de la Cannes 2014_4

 RENAULT INOVEAZĂ CU CONCEPTUL DE « VEHICUL CONECTAT»

Pentru cea de a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes, Renault în colaborare cu  Orange va oferi pasagerilor din maşinile flotei oficiale conectivitate permanentă la Internet. Datorită acoperirii 4G în regiune a operatorului Orange, routerul mobil Domino 4G Airbox plasat în vehicule va permite conectarea WiFi pe timpul deplasării către Cannes.

  RENAULT & CINEMATOGRAFIA : O PASIUNE DE PESTE 110 ANI

 O istorie de peste un secol uneşte Renault de ce-a de a 7-a artă, cinematografia, începând cu primul film al fraţilor Lumière, când Auguste Renault îşi făcea apariţia la volanul  unei Voiturette tip A, la primele studiouri de cinema instalate la Billancourt între1885 şi 1898, în vecinătatea uzinelor Renault. Această apropiere a creat legături unice. Astăzi, 200 de producţii de televiziune şi cinema au fost turnate în fiecare an cu o  flotă dedicată de 40 maşini Renault.

Renault este astăzi un partener privilegiat la  marile festivaluri de cinema organizate la Lyon, Deauville, Angoulême, Cabourg, Marrakech şi de curând la festivalul  « Mostra «  din Veneţia.

Adaugă un comentariu