Renault România recheamă în service două modele pentru remedierea unor posibile defecte

Renault România anunță rechemarea în service pentru modelele Megane IV și Talisman cu scopul remedierii unor posibile defecte identificate de companie care ar putea afecta modul de funcționare al unor componente și sisteme de siguranță.
Astfel, în cazul modelelor Megane IV și Talisman a fost identificată posibilitatea de apariție unei disfuncționalități a sistemului de siguranță de închidere portiere pentru copii și există riscul ca acesta, deși initițial fixat în poziția activat, să se dezactiveze la momentul închiderii portierei.
Pentru modelul Talisman a fost identificată și o fixare incorectă a capacului insonorizant inferior al planşei de bord. Renault România precizează într-o notificare transmisă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că “se va efectua o întărire a fixării capacului cu două clipsuri de prindere, pentru a se evita posibilitatea căderii acestuia”.

Intervenţiile pentru remedierea posibilelor defecte vor fi realizată gratuit în rețeaua reparatorilor agreați de Renault pe piața locală.

Adaugă un comentariu