Rolls-Royce confirmă dezvoltarea unui viitor crossover

La jumătatea săptămânii trecute, Gerry Spahn, șeful departamentului de comunicare din cadrul Rolls-Royce America de Nord, declara că există o serie de clienți care își dorescu cu nerăbdare un crossover din partea producătorului britanic.

Astăzi, într-o scrisoare deschisă către public, Torsten-Mueller Oetvoes şi Peter Schwarzenbauer, cei mai importanți oameni ai companiei au confirmat dezvoltarea unui model nou capabil să parcurgă orice fel de suprafață fără efort.

Pentru ca viitorul produs să rămână încă învăluit în mister, oficialii Rolls-Royce evită folosirea termenilor SUV sau crossover, însă vorbesc despre un model “cu o caroserie înaltă” capabil să parcurgă “orice tip de teren”. Mai mult decât atât, viitorul produs al britanicilor va fi produs pe o arhitectură nouă din aluminiu și va beneficia de un motor complet nou.

Citește și: Posesorii de Rolls-Royce își doresc un SUV în gamă

Conform aceleiași scrisori, proiectul a demarat datorită clienților care își doreau un astfel de model în gamă, iar echipa de ingineri și designeri este condusă de Giles Taylor.

Adaugă un comentariu