Rolls-Royce: Un nou record de vânzări în 2014 pentru brand-ul britanic

Rolls-Royce a avut parte de un an excelent în vânzări. Conform oficialilor, producătorul din Goodwood a reușit să comercializeze 4.063 de mașini în 2014, cu 12% mai mult comparativ cu anul precedent.

Mai mult decât atât, rezultatul înregistrat de britanici este cel mai bun din cei 111 ani de istorie a mărcii și, totodată reprezintă al cincilea an consecutiv încheiat într-un trend ascendent.

Rezultatul obținut de Rolls-Royce în 2014 se datorează creșterilor obținute de modelul Ghost Series II, dar și de succesul înregistrat de Wraith.

Al cincilea an consecutiv cu vânzări record a marcat depăşirea pragului de 4,000 unităţi comercializate, rezultat istoric pentru cei 111 ani de la înfiinţarea companiei. Aceasta performanţă reprezintă o confirmare a succesului strategiei noastre de creştere sustenabilă şi profitabilă, consolidând poziţia Rolls-Royce ca lider al mârcilor de lux la nivel mondial”, a declarat Torsten Muller-Otvos, director executiv Rolls-Royce.

Cea mai importantă piață pentru desfacerea produselor constructorului britanic o reprezintă SUA, urmată de China și de Emiratele Arabe Unite.

Adaugă un comentariu