A scăpat cu viață după ce un cactus uriaș i-a trecut prin parbriz

A scăpat cu viață după ce un cactus uriaș i-a trecut prin parbriz! Ce șanse erau să se întâmple asta dacă ne uităm la poza de după accident?

Un șofer beat a scăpat cu viață după ce un cactus uriaș i-a trecut prin parbriz. Un șofer american din Arizona a intrat cu mașina într-un cactus saguaro, o specie de cactus uriaș care poate ajunge până la 12 metri înălțime, transmite CNN. ‘Bușteanul’ de cactus a intrat prin parbriz însă șoferul a scăpat nevătămat.

Citește și

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

Americanul din Pima County s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul mașinii când se afla într-o zonă de deșert din Arizona. Mașina s-a oprit în cactusul uriaș, iar vârful acestuia, de o mărime impresionantă, a trecut prin parbrizul mașinii.

Sosiți la fața locului, polițiștii l-au găsit pe șofer teafăr, dar puțin ‘dezorientat’, descoperind astfel că acesta băuse. Acesta va ajunge în fața instanței pentru conducere sub influența alcoolului.

El riscă și un proces pentru distrugerea plantei întrucât cactusul saguaro este specie protejată de către autoritățile din Arizona.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu