Șef de poliție, lăsat fără permis de subalternii săi pentru că gonea în localitate

Șeful IPJ Vâlcea a aflat că subalternii săi nu sunt influențați de nimeni și de nimic atunci când aplică litera legii. Totodată, a rămas fără permis.

Citește și:

Falsa amendă pentru parcare, metoda nouă de înșelăciune în Capitală

Polițist local, către cel de la Rutieră: „Mergeți și vedeți-vă de treabă că iese scandal mare!’ (VIDEO)

În prima zi de Crăciun, o unitate radar a Poliției Rutiere a surprins, pe raza localității Slătioara din județul Vâlcea, un autoturism care se deplasa cu 125 km/h; limita maximă de viteză permisă în această localitate este de 70 km/h.

Șoferul a fost oprit de patrulă și identificat ca Sorin Ovidiu Oara, comisarul Inspectoratului de Poliție al județului Vâlcea. Nu știm dacă a primit clasica întrebare „Unde vă grăbiți?’ și ce răspuns a dat la eventuala întrebare. Cert este că, în urma acestui eveniment, comisarul s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h, cu posibilitatea de reducere a perioadei de suspendare la 30 de zile.

„Polițiștii vâlceni au acționat pe toată raza județului Vâlcea pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și pentru asigurarea fluenței traficului,’ se menționează în comunicarea oficială emisă de IPJ Vâlcea.

Șeful Poliției vâlcene este unul din cei 17 șoferi cărora li s-au reținut permisele de conducere în perioada 24-26 Decembrie 2019. În aceeași perioadă, oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 45 de sancțiuni discipliniare, în valoare de peste 16.000 de lei.

Din păcate, intervenția Poliției pe drumurile din România nu a putut influența în bine statistica dureroasă specifică perioadei de Sărbători, când au loc cele mai multe accidente din an. În Ajunul Crăciunului, cât și în prima zi a acestei sărbători festive, au avut loc 44 de accidente rutiere; bilanțul este unul tragic.

Adaugă un comentariu