Șeful Poliției Sânnicolau Mare, prins băut la volan: “Vă dau câţi bani vreţi, numai să nu am probleme” | VIDEO

Se întâmplă ca și oamenii legii să aibă probleme chiar cu oamenii legii. Mai ales dacă încalcă… legea. Şeful Poliţiei Sânnicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost implicat joi seara într-un accident rutier minor şi ar fi încercat să fugă de la locul accidentului.

Din păcate pentru el, Claudiu Andreescu a fost oprit de un alt taximetrist care a chemat Poliția. Oamenii legii au descoperit că șeful Poliției conducea băut, acesta fiind și motivul pentru care a încercat să plece de la locul faptei.

Într-o înregistrare video publicată pe tion.ro, se poate vedea cum poliţistul încearcă să rezolve pe cale amiabilă cu taximetristul implicat în accident: „Îmi cer scuze. Vă dau câţi bani vreţi, numai să nu am probleme la Sânnicolau Mare’.

Testat cu etilotestul, poliţistul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,99 mg/l în aerul expirat. Un poliţist din cadrul IPJ Timiş, aflându-se în timpul liber, a condus un autoturism pe strada Cluj, iar la intersecţia cu strada 1 Decembrie nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită, rezultând doar pagube materiale. În urma testarilor efectuate cu aparatul etilotest, în cazul poliţistului a rezultat o alcoolemie de 0,99 mg/l. În cauză urmează a fi întocmit dosar penal’, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş pentru tion.ro.

Vezi AICI IMAGINI!

Adaugă un comentariu