Serie limitata Dacia Sandero Stepway2

Seria limitata Sandero Stepway2, prezentata luna trecuta la Geneva, este acum disponibila si pentru clientii din Romania.

La interior, noua versiune propune materiale noi si doua tipuri de ambiante atragatoare care se diferentiaza prin culorile dominante – gri sau rosu.  Astfel, consola centrala, conturul indicatoarelor si ornamentul volanului pot fi de nuanta „gris brilliant” sau „rouge métallisé satiné”. Se vor personaliza cromatic si centurile de siguranta fata si spate, broderiile tapiteriei (alcatuita din material textil si piele ecologica), cele de pe covorase, precum si tetierele. Optional, pachetul Piele aduce piele naturala pe partea centrala a scaunelor, in combina]ie cu piele ecologica, si volan imbracat in pieleTot la interior se remarca noul radio CD cu mp3 player, satelit de comanda pe volan, priza jack, USB si Bluetooth.

Sandero Stepway2 va fi disponibil, in premiera, cu motorizarea 1.6 16 V de 105 CP. Preturile pornesc de la 9.700 de euro cu TVA, pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10 250 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP si 11 700 euro (TVA inclus) pentru 1.5 dCI 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clientii pot beneficia de o reducere de 600 euro TVA inclus fata de pretul de lista. 

 

Adaugă un comentariu

Articole similare