Skoda este noul membru al Open Automotive Alliance

Skoda s-a alaturat Open Automotive Alliance, o colaborare dintre mai multe companii din industria auto si din domeniul tehnologiei, ce are ca scop integrarea telefoanelor inteligente cu sistem de operare Android la bordul autovehiculelor.

“Conectivitatea joaca un rol din ce in ce mai important in viata de zi cu zi si va avea un cuvant important de spus si la bordul automobilelor. Clientii nostri apreciaza flexibilitatea si caracterul practic al produselor noastre. Prin integrarea aplicatiilor mobile in autovehicule, clientii vor profita de o conectivitate mai buna, de mai mult siguranta si de o operare ceva mai facila”, a declarat Dr. Frank Welsch, Directorul departamentului de dezvoltare tehnologica Skoda.

 

Despre Open Automotive Alliance

Colaborarea Open Automotive Alliance a luat nastere in luna ianuarie a anului curent, iar fondatorii acesteia sunt: Google, Nvidia, Audi, General Motors, Honda si Hyundai. Din iunie, Open Automotive Alliance s-a imbogatit cu si mai multe nume sonore din industria auto, ultimul dintre acesta fiind, bineinteles, Skoda.

Mai mult decat atat, la finele lunii trecute, Google a prezentat in cadrul conferintei sale anuale noua interfata Android Auto, acesta fiind primul produs al parteneriatului Open Automotive Alliance.

 

 

Adaugă un comentariu