Skoda Rapid Spaceback garanteaza cea mai buna valoare reziduala

Noua SKODA Rapid Spaceback se numara printre hatchback-urile compacte cu cea mai buna valoare reziduala din Europa, conform celui mai nou studiu EurotaxGlass realizat in patru tari europene. Studiul compara cele mai bine vandute modele hatchback-uri compacte, cu tanara’ compacta a marcii SKODA care garanteaza cea mai buna valoare reziduala dupa trei ani si 60.000 de km pe ceas.

De la lansarea sa in septembrie 2013, SKODA Rapid Spaceback – primul model hatchback compact al fabricantului ceh – este un important jucator in acest segment auto de volum. Masina prezinta un design proaspat si cele mai bune caracteristici ale marcii SKODA. Ultimul studiu EurotaxGlass confirma calitatea ridicata a noului model SKODA sub aspectul valorii reziduale estimate.

Analiza acopera pietele din Germania, Spania, Franta si Italia. EurotaxGlass este un furnizor international de servicii pentru domeniul auto. Prin studiul care ii poarta numele, compania previzioneaza deprecierea modelelor nou introduse pe piata. Studiul EurotaxGlass este unanim recunoscut ca fiind un ghid independent in ceea ce priveste valoarea reziduala a autovehiculelor.

In cel mai nou studiu al sau, EurotaxGlass a comparat cele mai vandute modele hatchback compacte: SKODA Rapid Spaceback, Hyundai i30, Ford Focus, Citroen 4, Renault Mégane si Kia Ceed. Pentru toate cele patru tari, analiza a relevat previziunea ca noua SKODA Rapid Spaceback va avea cea mai mare valoare reziduala in comparatie cu celelalte modele, dupa trei ani de utilizare si cu 60.000 de km la bord. Valoarea reziduala a modelului ceh este estimata intre 41% si 47%. Una dintre cele mai bune valori, adica 46%, a fost estimata pentru Germania, care este a doua piata ca volum pentru SKODA in lume.

Rezultatele excelente in privinta valorii reziduale confirma calitatea de varf si rata ridicata de mentinere a valorii noii SKODA Rapid Spaceback,’ a declarat Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Administratie SKODA, responsabil pentru Vanzari si Marketing. Primul nostru model hatchback compact aduce un suflu proaspat in segmentul cu cel mai mare volum din Europa si este masina ideala pentru tineri, familii si afacere. Locul intai in studiul EurotaxGlass este inca un motiv excelent pentru a cumpara SKODA Rapid Spaceback.’

Studiul analizeaza aspecte precum consumul de combustibil, emisiile de CO2, raportul calitate/pret, calitatea si fiabilitatea. In evaluare sunt de asemenea incluse designul si marca.

Adaugă un comentariu