Skoda Superb – O noua schita oficiala

Skoda continua campania de teasing a viitarei generatii Superb cu o noua schita. De aceasta data, cehii ne prezinta partea posterioara a noului Superb.

Asa cum era de asteptat, chiar si aici vedem o serie de elemente de design preluate de pe conceptul VisionC expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul acesta.

Conform oficialilor din Mlada Boleslav, noua generatie Skoda Superb va debuta la jumatatea lunii februarie, urmand ca prezentarea internationala sa aiba loc in martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Din ce stim pana in prezent, viitorul Superb va avea la baza o versiune a platformei MQB si va cantari cu 75 de kilograme mai putin comparativ cu predecesorul sau.

Citeste si: Update: Noua Skoda Superb – Imagini oficiale

Producatorul ceh spune ca viitoarea Skoda Superb va fi pozitionata in zona superioara a clasei medii si va fi „cel mai bun model din Mlada Boleslav de pana acum’. In ceea ce priveste motorizarile, zvonurile vorbesc despre un entry-level echipat cu propulsorul de 1,4 litri benzina de 125 CP. De asemenea, va exista si un motor de 1,8 litri TSI de 260 CP, alaturi de care vom intalni clasicele 1.6 si 2.0 TDI cu puteri cuprinse intre 120 CP si 190 CP.

Adaugă un comentariu