Un şofer este aruncat din maşină în timpul unui accident petrecut la Craiova. Ce a urmat după e ireal (Video)

Dacă ai povesti cuiva despre acest accident cu siguranţă nu te-ar crede: un accident petrecut în Craiova cu o maşină care se răstoarnă de mai multe ori şi un şofer care uimeşte internetul.

Citeşte şi:

Noul Sandero RS – motor de 150 CP şi peste 200 km/h viteza maximă

Un șofer care conducea cu viteză mare pe o stradă din Craiova s-a răsturnat cu mașina. Acesta a fost aruncat din autoturism şi ce a urmat după pare desprins dintr-un film de acţiune. Dacă nu vedeam înregistrarea cu momentul accidentului surprins de camerele de supraveghere nimeni n-ar fi crezut că aşa ceva e posibil.

Aşa cum se vede în clip o maşină care rulează cu o viteză foarte mare se răstoarnă de mai multe ori şi în acest timp şoferul este aruncat din maşină. La scurt timp după ce a aterizat pe asfalt omul se ridică şi începe să-şi caute pantofii!

Poliția a deschis o anchetă și a descoperit că șoferul nu era singur în mașină. Doi tineri erau pasageri și au fost răniți în timpul „cascadoriei’.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 16 decembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Craiova, a pierdut controlul autoturismului care era condus pe strada Râului, acesta răsturnându-se.

În urma incidentului au rezultat două victime, doi tineri de 18 ani, ambii pasageri în autoturism’, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj, citat de hotnews.ro.

 

Iată cum a avut loc acest accident straniu din Craiova:

taguri
Adaugă un comentariu