Sondaj: Dacă Waze ar fi pe bani, ai cumpăra aplicația?

Waze este una dintre cele mai populare aplicații la nivel mondial. Aceasta a devenit utilizată de peste 65 de milioane de oameni în întreaga lume datorită informațiilor pe care șoferii le obțin din trafic în timp real. Iar cel mai mare avantaj este faptul că e gratuită.

În România sute de mii de șoferi folosesc Waze. Cea mai importantă funcție este aceea că aplicația anunță prezența echipajelor de poliție din trafic, lucru benefic pentru conducătorii auto.

Aplicația poate fi descărcată gratuit, acesta fiind unul dintre motivele pentru care are un succes nebun printre oamenii din întreaga lume, Waze fiind disponibilă în 185 de țări și oferind servicii pentru mai mult de 65 de milioane de oameni.

Tu ai cumpăra Waze dacă ar fi pe bani?

a) Da

b) Da, dacă ar costa mai puțin de 10 euro

c) Nu

d) Nu știu

Cinci lucruri benefice pentru șoferi ale aplicației Waze

1. Te ferește de poliție

Pe lângă condiţiile de trafic, Waze arată şi patrulele de poliţie, pericolele de pe drum sau eventualele accidente.

2. Este un bun GPS

Aplicația Waze are mii de hărți, iar informațiile de pe acestea sunt actualizate în timp real chiar de către utilizatori.

3. Are acces la Google Street View

De când a fost cumpărată de Google, aplicația Waze are acces la Google Street View şi alte resurse de care dispune Google, așa cum sunt imaginile din satelit.

4. Are avertizări meteo

Cu ajutorul Waze, șoferii pot afla din timp dacă condițiile de drum sunt grele și dacă pot întâlni pe traseu ceață, grindină, ploaie sau zăpadă.

5. Te anunță prețul carburanților

Waze este singura aplicație din România ce permite actualizarea prețului carburanților în benzinării și oferă posibilitatea localizării celei mai apropiate benzinării cu prețul cel mai mic.

Adaugă un comentariu