Stephan Winkelmann este noul CEO Quattro

Stephan Winkelmann a fost numit în poziția de CEO al diviziei Quattro. Munca acestuia pe poziția de director executiv va debuta pe 15 martie, zi în care Heinz Hollerweger, actualul CEO Quattro se retrage din funcție.

Hollerweger s-a aflat alături de Audi timp de 40 de ani, perioadă în care a reușit să treacă cu bine prin toate capriciile pieței.

“Cu experiența sa de mai bine de 11 ani în fruntea Lamborghini, Stephan Winkelmann devine omul cheie în ceea ce privește creșterea Quattro”, a declarat Rupert Stadler, președinte al boardului Audi.

După cum deja știți, Winkelmann se află în fruntea Lamborghini din 2005, iar sub tutela lui au avut loc schimbări importante. De departe, anul 2015 a fost cea mai bună perioadă pentru Lamborghini, compania italiană reușind să vândă 3.245 de mașini.

Stephan Winkelmann și-a început cariera în 1991 în cadrul Insitutului Financiar din Germania. La scurt timp după debut a ajuns în industria auto în cadrul Mercedes-Benz. În 1994 este angajat de Fiat, iar pe 1 ianuarie 2005 debutează în cadrul Lamborghini.

Adaugă un comentariu