Studiul „J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership” a înregistrat poziția de top pentru Kia Niro EV.

J.D. Power, binecunoscuta companie americană de analiză informațională a satisfacției clientelei, a chestionat peste 8.000 de proprietari de automobile electrice cu privire la aspectele majore ale deținerii și utilizării acestora. Răspunsurile date de proprietarii de vehicule Kia Niro EV au adus modelul respectiv în topul categoriei automobilelor electrice cu caracter mainstream pentru al doilea an consecutiv.

Posesorii de Kia Niro EV au evidențiat costurile de întreținere reduse, bateria care asigură o autonomie mare, serviciile din rețeaua producătorului și interacțiunea plăcută cu automobilul. Kia Niro EV îmbină stilul și spațiul practic al unui crossover cu condusul cu posibilitatea parcurgerii unor distanțe considerabile conducând în condțiile de confort ale unui automobile electric. Kia Niro EV (e-Niro) este o componentă importantă a impulsionării vânzărilor de automobile electrice Kia în Europa.

Victoria obținută de Kia Niro EV în cadrul studiului privind experiența deținerii automobilelor electrice „J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership Study' marchează al doilea an consecutiv în care clienții au evaluat Niro EV (e-Niro în Europa) drept cel mai bun automobil electric (EV) de pe piața auto manistream.

Kia Niro joacă un rol esențial în demersul de electrificare susținut de Kia, oferind posibilitatea unei tranziții ușoare către o mobilitate sustenabilă asociată sistemelor de propulsie cu emisii scăzute și zero. Niro EV este cea mai bine vândută variantă ca principiu de motorizare dintre cele trei ale seriei Niro distribuite în America de Nord și a câștigat o pondere importantă tot mai mare în gama Kia de la lansarea sa în 2017.

„Kia se angajează să ofere o gamă diversificată de automobile cu servicii avantajoase care oferă proprietarilor o experiență excelentă', a declarat Sean Yoon, președinte și CEO, Kia America de Nord și Kia America. „Titlurile consecutive în Studiul „EVX Ownership' întăresc leadership-ul Kia, pe măsură ce marca se pregătește să introducă automobile electrice suplimentare pentru pasageri, SUV-uri și MPV-uri în mai multe segmente auto până în 2027. Noul EV6 s-a alăturat modelului Niro în gama Kia complet electrică, ajutând marcă să atingă vânzări record în februarie.'

Kia Niro reprezintă o soluție corespunzătoare pentru exigențele utilizatorilor interesați de condusul fără emisii care nu sunt dispuși la compromisuri în ceea ce privește spațiul, stilul și autonomia. Cu o autonomie de 454 de kilometri, spațiu interior funcțional și cuplu instant de 395 Nm, Niro EV este automobilul perfect pentru a încuraja oamenii să treacă la mobilitatea electrică.

„Automobilele electrice devin o parte din ce în ce mai importantă a peisajului auto. Odată cu primirea de către Niro EV, pentru al doilea an consecutiv, a premiului pentru cea mai mare satisfacție oferită proprietarilor în segmentul de automobile electrice de pe piața de masă, Kia și-a demonstrat capacitatea de a depăși așteptările proprietarilor de automobile electrice', a declarat Brent Gruber, director senior, Global Automotive la JD Power.

Kia a anunțat recent că un model Niro complet nou va fi comercializat în 2022, conceput pe baza criteriilor care fac modelul actual atât de apreciat, dar oferind un design cu personalitate modernă și caracteristici tehnologice avansate.

Adaugă un comentariu