Primele imagini cu modelul electric Kia Niro EV

Kia a dezvăluit o nouă versiune complet electrică a modelului Niro, la cea de a cincea expoziție internațională a vehiculelor electrice din Jeju, Coreea de Sud. Kia Niro EV va debuta în Europa la Salonul Auto de la Paris din Octombrie 2018.

Proiectat la centrele de design Kia din California, SUA și di Namyang, Coreea de Sud, Niro EV întruchipează spiritul practic și atractiv al unui SUV compact într-o caroserie aerodinamică cu suprafețe netede și subtil sculptate.

Inspirat din conceptul Niro EV dezvăluit la ediția din 2018 a expoziției CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas, Niro EV prezintă o grilă a radiatorului unică, fante de admisie a aerului futuriste și lumini de zi tip LED în formă de săgeată.

Niro EV este pus în mișcare de un sistem de propulsie electric de ultimă generație, folosind tehnologii de producție noi, dezvoltate anume pentru modelele Kia electrice. Niro EV poate fi echipat cu un pachet de baterii litiu-polimer de 64 kWh sau cu sistemul opțional de baterii de 39.2 kWh.

Niro EV va fi comercializat în Coreea în a doua jumătate a anului 2018, urmând a fi introdus ulterior pe alte piețe.

taguri
Adaugă un comentariu