Suunto Kailash s-a lansat în România

In magazinul Splendor din Baneasa Shopping City, producatorul finlandez de ceasuri Suunto a lansat o noua colectie de modele unice pentru calatorii si aventura, special adresate celor nascuti sa exploreze. Avand o mentalitate bazata pe curiozitate, antreprenoriat si asumarea de riscuri, Suunto, impulsioneaza intreaga lume spre progres.

 

Primul ceas lansat in colectia Suunto World, modelul Suunto Kailash, a fost denumit dupa muntele sfant tibetan, Kailash. Acest varf venerat, inalt de 6000 m, nu a fost niciodata escaladat, dar puternica sa prezenta continua sa ii uimeasca pe cei iubitori de aventura. „Este interzis sa escaladezi muntele Kailash si totusi este versantul ce emana cea mai mare energie si care inspira alpinisti aventuriei de peste tot’, spune sportivul spaniol Kilian Jornet, votat in 2014 Aventurierul Anului de catre National Geographic. Muntele Kailash este simbolul chemarii sacre de a ne atinge potentialul uman. Aceasta chemare este demonstrata de atleti precum Kilian si de catre cei care incearca sa isi depaseasca limitele in domenii precum stiinta, tehnologie si afaceri si care devin, astfel, reprezentanti de seama ai progresului omenirii.

suunto kailash

Inca de la fondarea companiei Suunto in urma cu 80 de ani, producatorul finlandez de ceasuri s-a aflat mereu in fruntea multor inovatii care au dus la unele dintre cele mai remarcabile aventuri; de la busole pana la computere pentru scufundari si ceasuri sport. Suunto Kailash continua traditia Suunto de calitate, inovatie si fiabilitate.

„Designul ceasurilor Kailash este definit de puritate si modernism’, afirma Timo Yliluoma, designer pentru Suunto Kailash. „Detaliile premium, reprezentative pentru ceasurile Suunto, completeaza o forma discreta si clasica’. Dispunand de un bezel realizat din titan de inalta calitate, acest ceas extrem de usor este echipat cu geam safir, carcasa rezistenta la factori externi si o curea din silicon. Detaliile suplimentare includ un buton 7R realizat din safir cristal.

Colectia Suunto Kailash include patru versiuni: Copper, Slate, Carbon si Silver.

Adaugă un comentariu