Teaser pentru P900: De Tomaso se pregătește pentru lansarea unui nou model

De Tomaso, constructorul italian cunoscut pentru modele ca Vallelunga, Pantera, Guarà și Biguà, se pregătește să vină pe piață cu un nou hypercar spectaculos intitulat P900. Acesta urmează să fie dezvăluit pe 29 noiembrie, urmând ca primele livrări să aibă loc în 2023.

Oficialii De Tomaso au postat trei imagini teaser pe paginile de social media, în care ni se arată câteva elemente din caroseria mașinii. Aceasta este fabricată exclusiv din figră de carbon. Una din fotografii ne arată forma oglinzii laterale, care pare asemănătoare cu cea pe care o putem vedea deja pe conceptul P72, model dezvăluit în 2019. Totuși, restul fotografiilor ne oferă informația că italienii pregătesc un model total diferit pentru clienții lor.

În ceea ce privește propulsorul mașinii, italienii au etichetat postarea de pe Facebook cu hashtag-urile #V8, #V10 și #V12, ceea ce ar putea înseamna că vor exista trei posibile motorizări. Dacă este să ne luăm după prototipul P72, acesta dispune de un motor Ford V8 cu 700 CP conectat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Momentan nu au fost oferite informații privind interiorul, însă și dacă va împărtăși doar unele aspecte cu habitaclul lui P72, tot ne putem aștepta la o adevărată lucrare de artă pe roți.

 

De Tomaso P72

Adaugă un comentariu