Teaser pentru Renault Austral: acestea vor fi liniile interiorului

Noul Renault Austral este modelul ce va ocupa locul lui Kadjar în gama SUV a francezilor. Nu au fost dezvăluite foarte multe detalii tehnice în legătură cu noul model, însă Renault a publicat o schiță oficială a interiorului.

În comunicatul oficial, Renault ne dezvăluie că Austral va beneficia de toate beneficiile pe care le aduce un SUV traditional. Interiorul acestuia dispune de o planță de bord cu o line înaltă și modernă. Ni se mai spune că bordul este modular și că are integrate multiple zone de depozitare (cu un total de 30 de litri). În același timp, vor exista două zone dedicate unde smartphone-urile pot fi încărcate prin inducție.

Noul sistem multimedia va purta denumirea de OpenR și va fi controlat prin intermediul ecranelor plasate pe planșa de bord. În total, diagonalale acestora însumează 24,3 inchi. Interfața va oferi acces la Android Auto, Apple Carplay, precum și la o integrare directă pentru Google Search și Google Maps.

Pentru a amplifica efectul de cocon de la interior, un material dintr-o țesătură specială îmbracă plafonul și montanții. Pasagerii din spate vor avea acum mai mult loc pentru picioare, deoarece tunelul transmisiei a dispărut. De asemenea, bancheta este acum reglabilă în plan longitudinal.

Adaugă un comentariu